אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך להאמין בעצמי? ✔לייקים בפייסבוק, תגובות חיוביות, דיסלייק, אהבה עצמית, ערך עצמי, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, מה חושבים עליך? העלאת תמונות לפייסבוק...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
ביטחון עצמי אמיתי, להיות בטוח בעצמך, דימוי עצמי + הערכה עצמית, אמונה עצמית + אהבה עצמית, פחד קהל / חרדת במה / חרדת קהל, איך להאמין בעצמי?, אין לי ביטחון עצמי, איך לפתח ביטחון עצמי, דרכים לבדיקת דימוי עצמי, איך לשפר דימוי עצמי במהירות, חוסר ביטחון עצמי תסמינים, לאהוב את עצמך, ביישנות וחוסר ביטחון עצמי, העלאת ביטחון עצמי לילדים, פעילויות להעלאת ביטחון עצמי, חסר ביטחון, איך להקרין ביטחון עצמי, איך לירכוש ביטחון, דיאטה ודימוי גוף, גירושים הערכה עצמית, איך להגביר ביטחון עצמי, איך לעבוד על ביטחון עצמי, איך להשיג ביטחון עצמי, טיפול בהערכה עצמית נמוכה, טיפול בחוסר ביטחון עצמי, חסר ביטחון עצמי, טיפול בדימוי עצמי, אהבה עצמית, חוסר בטחון עצמי, שיטות לחיזוק בטחון מול קהל, דימוי גוף, שיקום הדימוי העצמי, הערכה עצמית ודימוי עצמי, שיפור הביטחון העצמי, איך להיות עם ביטחון עצמי, ביטחון הצלחה, איך לרכוש ביטחון עצמי, הביטחון העצמי, השמנה דימוי עצמי, שיפור עצמי, העלאת דימוי עצמי בקרב מכורים, חיזוק הביטחון העצמי,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
6:39לייקים בפייסבוק, תגובות חיוביות, דיסלייק, אהבה עצמית, ערך עצמי, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, מה חושבים עליך? העלאת תמונות לפייסבוק, תגובות בפייסבוק, הערכה עצמית, להאמין בעצמך
למה אנשים אוהבים לקבל לייקים בפייסבוק?

אחת השאלות שאליעד כהן מציג בהרצאה זו היא: מדוע אנשים אוהבים לקבל לייקים בפייסבוק? באופן טבעי, התשובה הראשונית היא שזה גורם להם להרגיש טוב. אבל למה בדיוק זה עושה להם טוב? הלייק נתפס בעיני אנשים כהסכמה, כאישור, כמעין תמיכה חברתית. אם אדם מעלה פוסט ומקבל לייקים, הוא מתחיל לחשוב שהסביבה מסכימה איתו, או רואה אותו כחכם, מוצלח, או מעניין. עצם המחשבה הזו מייצרת אצל האדם תחושה חיובית.

לדוגמה, אם אדם מעלה תמונה שלו צונח ממטוס ומקבל לייקים רבים, הוא מתחיל לחשוב מחשבות חיוביות על עצמו כמו "אני אמיץ", "אני מיוחד", "אני מעניין". לעומת זאת, אדם שמעלה פוסט עם דעה או מחשבה מסוימת, ומקבל לייקים, מתחיל לחשוב "אני חכם", "הדעות שלי נכונות". בשני המקרים, המנגנון זהה - הלייק משמש כאישור לכך שהאדם ראוי להערכה.

איך לייקים ממלאים חסרונות אצל האדם?

אליעד מסביר כי הסיבה המרכזית לתחושה החיובית בעקבות לייקים היא שהלייקים ממלאים חיסרון של האדם. האדם לא בטוח בעצמו וביכולותיו, ולכן מחפש אישור חיצוני כדי להרגיש טוב עם עצמו. כשעושים לו לייק, הוא חושב באופן בלתי מודע משהו כמו "הנה, מישהו מאשר את מה שאני חושב על עצמי, סימן שזה נכון". ברגע שהוא מאמין במה שהוא חושב שהאחרים חושבים עליו, הוא מתחיל להרגיש טוב יותר.

למשל, אם מישהו כותב תגובה לפוסט ומקבל לייקים, הלייקים נותנים לו הרגשה שמה שהוא כתב נכון וחכם. לפני כן, הוא לא היה לגמרי בטוח בעצמו ובאיכות התגובה שלו. אבל אחרי שקיבל לייקים, הוא מאמין יותר בעצמו, והחיסרון של חוסר הביטחון מצטמצם.

למה הלייק עוזר למישהו להרגיש טוב עם עצמו?

הסיבה שלייק עוזר לאדם להרגיש טוב קשורה למנגנון האמונה. האדם מאמין שאם אחרים אומרים משהו חיובי עליו, כנראה שזה נכון. אליעד מדגיש שהמילה החשובה היא "מאמין". כלומר, האדם מאמין באופן אוטומטי שהדעה של האחרים נכונה, וזה מה שגורם לו להרגיש טוב.

לדוגמה, אם אדם חושב שהוא מוצלח, אבל לא לגמרי בטוח בכך, ברגע שהוא מקבל לייקים, הוא מפרש את הלייקים כהוכחה נוספת לכך שהוא אכן מוצלח. זהו מנגנון שבו האדם משתמש בדעות חיצוניות על מנת לאשר לעצמו את מה שהוא רוצה להאמין עליו.

האם לייקים משפיעים על כולם באותה מידה?

לא. אליעד כהן מסביר כי ההשפעה של הלייקים תלויה במידת הביטחון העצמי של האדם. אם אדם בטוח לחלוטין בעצמו ובמה שהוא חושב, אז לייקים לא ישפיעו עליו לטובה או לרעה. אם מישהו יודע בוודאות שהוא חכם, אמיץ או מוכשר, לייקים לא יתרמו לו דבר, כי אין שום ספק או חוסר שהוא צריך למלא.

מצד שני, אם האדם חושב בצורה שלילית על עצמו ולא מאמין ביכולותיו, גם לייקים רבים לא יוכלו לשנות זאת. הוא פשוט לא מאמין ללייקים, ולכן הם לא יכולים לשפר את תחושתו. הלייק יעזור רק למי שנמצא במקום לא בטוח - מי שלא לגמרי משוכנע בערך שלו, ולכן נעזר באישור חיצוני כדי לחזק את האמונה שלו בעצמו.

כיצד תגובות שליליות משפיעות על האדם?

אליעד מדגיש כי בדיוק כפי שלייקים יכולים לעזור לאדם להאמין שהוא מוצלח וחכם, כך גם תגובות שליליות או חוסר בלייקים עלולים לגרום לאדם להרגיש רע יותר. אותו מנגנון של אמונה שמשמש לקבלת תחושה חיובית מהסביבה, פועל גם בכיוון ההפוך - אם הסביבה מגיבה בצורה שלילית, האדם עלול לחשוב דברים שליליים על עצמו ולהרגיש רע יותר.

כיצד האמונה משפיעה על הרגשות שלנו?

המנגנון המרכזי שאליעד כהן מתאר הוא אמונה. כאשר אדם מקבל תגובה חיובית, כמו לייק או מילה טובה, הוא בוחר להאמין במה שנאמר עליו. האמונה הזאת מחברת בין המחשבות של הסביבה לבין המחשבות של האדם על עצמו. לדוגמה, אם מאה אנשים יגידו לאדם שיש לו יתוש על האוזן, והאדם לא בטוח אם זה נכון או לא, יש סיכוי שהוא יאמין לכך ויחפש את היתוש. באופן דומה, כאשר אדם מקבל לייקים, הוא חושב "כנראה שאני באמת מוצלח", ולכן הוא מרגיש טוב.

האמונה היא הגורם המחבר בין הסביבה לבין האדם עצמו. אם האדם לא היה מאמין באופן אוטומטי למה שאחרים חושבים עליו, הלייקים או חוסר הלייקים לא היו משפיעים על הרגש שלו. אבל בגלל שהוא מאמין שמה שאחרים אומרים נכון, דעת הסביבה הופכת להיות חלק ממה שהוא חושב על עצמו, ומשפיעה על תחושת הערך והביטחון שלו.

האם אפשר להיות אדישים ללייקים?

לפי אליעד, אפשר להיות אדיש ללייקים, אבל רק בתנאי שהאדם בטוח במאה אחוז בעצמו. במצב כזה, האדם יודע בדיוק מי הוא ומה הוא שווה, ולכן הוא לא זקוק לאישור חיצוני. אבל רוב האנשים אינם במצב כזה של ביטחון מוחלט, ולכן הם מחפשים חיזוקים מבחוץ. הם מאמינים שלייקים ותגובות חיוביות אכן משקפים את ערכם העצמי.

אליעד מדגיש שהמטרה האמיתית היא להגיע למצב שבו הערך העצמי אינו תלוי בדעתם של אחרים, ואז לא יהיה צורך באישורים חיצוניים כמו לייקים, כדי להרגיש טוב עם עצמנו.
למה אנשים אוהבים כשעושים להם לייקים בפייסבוק?

בשאלה הזאת עולה הסברה שאנשים מרגישים טוב כשהם מקבלים לייקים בפייסבוק. ההנחה היא שאם הם אוהבים את זה, כנראה שזה ממלא אצלם צורך כלשהו. נשאלת השאלה: למה בן אדם שעשו לו לייק בפייסבוק מרגיש יותר טוב? בתשובות שהועלו, נאמר שלייק מחזק את התחושה שמסכימים איתו, או שהוא חכם, או שמשהו שהוא העלה (כמו תמונה או פוסט) נתפס בעיני אחרים כמעניין או ראוי להערכה.

כיצד הלייק ממלא את החיסרון של האדם?

עולה הטענה שלבן אדם יש חיסרון מסוים בביטחון העצמי. הוא לא לגמרי בטוח בעצמו, ולכן חוות דעת חיצונית חיובית (למשל לייק) ממלאת אצלו את החיסרון. כשאדם מקבל לייק, הוא חושב לעצמו: "כנראה שמה שכתבתי נכון", או "כנראה שאני מעניין", או "כנראה שאני מוצלח". ברגע שהוא מאמין שזו האמת על עצמו, הוא מרגיש טוב יותר, כי התחושה הזאת פוגשת את חוסר הביטחון שלו ומקטינה אותו.

יש גם הבדל בין מצב שבו מישהו מעלה תמונה שלו צונח ממטוס וזוכה ללייקים, לבין מצב שבו מישהו כותב רעיון או דעה ומקבל לייקים. בשני המקרים, עצם הלייק גורם לו להאמין שיש הסכמה או הערכה מהסביבה, וכך הוא מתחיל לחשוב על עצמו מחשבות חיוביות יותר.

האם תמיד לייק יגרום להרגשה טובה?

אם האדם בטוח במאה אחוז שהוא צודק או מצליח, אז לייקים לא ממש מעלים או מורידים. אם כל העולם יאמר לו "אתה צודק", אבל הוא כבר משוכנע לגמרי בזה, לא ייווצר אצלו שינוי. הוא לא היה בספק, ולכן אין פה חידוש שיוצר תחושה חיובית או שלילית. מנגד, אם אדם בטוח לגמרי שהוא טועה או לא ראוי, אז גם אם יעשו לו המון לייקים, זה לא ישנה לו, כי הוא עדיין לא מאמין ללייקים הללו.

איך אמונה משפיעה על תגובת האדם ללייקים?

הסיבה שלפעמים לייק יוצר תחושת ביטחון היא שאדם נוטה להאמין ש"אם אחרים אמרו לי משהו חיובי, כנראה זה נכון". האמונה הזאת מחברת בין מה שאומרים עליו מבחוץ לבין מה שהוא חושב על עצמו מבפנים. דוגמה קיצונית שממחישה זאת היא: אם מאה אנשים יגידו לך "יש לך יתוש על האוזן" כאשר בפועל אין לך יתוש, זה לא באמת מחייב אותך להאמין להם, אבל אם אתה לא בטוח, יכול להיות שתתחיל לחשוב "אולי באמת יש שם יתוש?". באופן דומה, כשמישהו מקבל לייקים, הוא עשוי לחשוב "כנראה שאני מוצלח", וכך האמונה מאפשרת ללייק למלא את החיסרון.

מה קורה לאדם שאינו בטוח בעצמו?

כאשר אדם לא לגמרי בטוח בעצמו, הוא מחפש אישור חיצוני. לייקים בפייסבוק יכולים לשמש מעין הוכחה לכך שהוא "טוב", "מעניין" או "ראוי להערכה". ברגע שהוא מאמין ללייקים האלה, הוא מתחיל לייחס לעצמו תכונות חיוביות ומרגיש טוב יותר. באותה מידה, אם יקבל תגובות שליליות או אם לא יהיו לייקים, הוא עלול להרגיש רע יותר, כי האמונה שהוא מייחס לדעתם של אחרים פועלת גם בכיוון השלילי.

האם אפשר להישאר אדיש ללייקים?

מי שבטוח בעמדתו ובדימוי העצמי שלו, לא נוטה להתלהב מלייקים או להיפגע מחוסר לייקים. אם האדם חושב "אני יודע מה אני שווה" בלי קשר לדעתם של אחרים, הוא לא יישען על הלייק כדי לאשר לעצמו שהוא ראוי. אבל רוב האנשים אינם במצב של ביטחון מוחלט, ולכן הם נוטים להסתכל על הלייק כמעין חיזוק חיצוני לראייתם העצמית.
עכשיו השאלה היא כזאת למה אנשים אוהבים שעושים להם לייקים בפייסבוק בהנחה שהם אוהבים שעושים להם לייקים בפייסבוק.

ש: דיברנו על זה.

אליעד: אוקי מדברים על זה עוד פעם, למה אנשים אוהבים שעושים להם לייקים בפייסבוק תשובה?

ש: זה גורם להם להרגיש טוב.

אליעד: נכון אז אם הם אוהבים את זה כנראה שזה עושה להם טוב, למה זה עושה להם טוב מה ההיגיון בזה, למה בן אדם שעושים לו לייק בפייסבוק.

ש: שמסכימים איתם שהם חכמים.

אליעד: מה זאת אומרת איך זה שעשו להם לייק בפייסבוק זה גורם להם לחשוב שהם חכמים או שהם מסכימים איתם, בא נגיד נלך על אני נגיד רציתי לתת דוגמה נגיד שמישהו מעלה תמונה ועושים לו לייק אוקי, עכשיו מה זה אומר נגיד שחושבים שהוא חכם? לא, שמסכימים איתו? לא. אבל בא נניח נלך על דוגמה שלך מישהו כתב תגובה ונגיד עשו לו לייק אז מה זה אומר, איך זה עשה לו יותר טוב שעשו לו לייק איך מה קרה לבן אדם?

ש: זה מילא לו חיסרון.

אליעד: איך איזה חיסרון זה מילא?

ש: חיסרון שהוא לא היה בטוח שמה שהוא כותב זה נכון חכם יפה והוא לא בטוח בעצמו יש לו חיסרון עם עצמו, הוא לא שלם עם עצמו ואז כשעושים לו לייק אז הוא מדמיין.

אליעד: כן זאת השאלה זה שיש לו חיסרון זה הגיוני זה שכשעשו לו לייק זה מילא לו את החיסרון זה גם הגיוני כי זה עשה לו טוב, השאלה איך זה מילא לו את החיסרון הלייק מה קרה במוח כשהוא ראה לייק ופתאום נהיה לו יותר טוב מה קרה?

ש: החוסר ביטחון שלו הצטמצם.

אליעד: יפה איך?

ש: זה גם תלוי מי עושה לו לייק נכון?

אליעד: ברור נכון.

ש: זה כמו כל דבר הוא לא בטוח בעצמו.

אליעד: כן, השאלה היא אבל למה הלייק עזר לו איך הלייק עזר לו?

ש: זה כמו מילה טובה שמישהו נותן לך לדוגמה.

אליעד: יפה איך, למה מילה טובה שמישהו נותן לך זה יגרום לך נגיד להרגיש יותר טוב בהנחה שזה גורם לך להרגיש יותר טוב?

ש: כי האנשים האלה מייצגים חלקים שלך.

אליעד: אז למה זה גרם לך להרגיש יותר טוב החלקים האלה כבר היו קיימים בתוכך קודם.

ש: הם מייצגים את החסרונות בדיוק.

אליעד: את החסרונות?

ש: כן את חוסר השלמות של הבן אדם מול עצמו.

אליעד: איזה חלקים, בן אדם העלה תמונה לפייסבוק שהוא צונח ממטוס בסדר עשו לו לייק, זה עשה לו מאוד טוב למה?

ש: הוא יתחיל לחשוב על עצמו מחשבות טובות.

אליעד: למה?

ש: אני טוב ואני מדהים.

אליעד: איך?

ש: מה איך?

אליעד: למה כשעשו לו לייק הוא חשב על עצמו מחשבות טובות?

ש: הוא חשב שהם גם חושבים את זה.

אליעד: אז מה, למה כשהוא חושב שהם חושבים עליו מחשבות טובות זה גורם לו לחשוב על עצמו מחשבות טובות או כי הוא חושב שהם חושבים מחשבות טובות, למה זה גורם לו לחשוב על עצמו מחשבות טובות, יש לי שאלה אם מישהו חושב עליך מחשבות רעות זה מחייב אותך לחשוב על עצמך מחשבות רעות? אוקי, אם מישהו חושב שהרגל שלך מלוכלכת זה מחייב אותך לחשוב שהרגל שלך מלוכלכת? לא, אם מישהו חושב שהרגל שלך כואבת זה מחייב אותך לחשוב שהרגל שלך כואבת? לא. נכון אז למה אז מה זה משנה כאילו אז הם חושבים, אז הם חושבים מחשבות טובות מה זה אומר למה.

ש: אז גם אתה חושב על עצמך את המחשבות האלה.

אליעד: כן למה, אם מישהו חושב עכשיו יעמדו מאה אנשים ויגידו לך אנחנו חושבים שהרגל שלך כואבת הם חושבים שהאוזן שלך כואבת, הם חושבים שיש לך יתוש על האוזן אבל אין לך יתוש על האוזן.

ש: היא לא בטוחה בזה אבל.

אליעד: מה הקשר מה קשור זה שחושבים עליך משהו לזה שאתה חושב אותו על עצמך מה הקשר?

ש: כי זה דברים שאתה בכל אופן מנסה לבדוק אצלך ואתה בספק לגביהם אז כשחושבים על זה אז זה מטעה את המשקל, אם משהו שאתה יודע וזה לא מזיז לך.

אליעד: איך זה מטעה את המשקל?

ש: כי אתה חושב שזה סימן אתה רואה את זה כסימן, כמו עוד הוכחה כזאת שאני כזה.

אליעד: אז קודם כל התשובה היא נכונה אבל אני חיפשתי את המילה מאמין כי אתה פשוט מאמין לזה, זה כל הסיפור כולו כי אם אנשים עשו לבן אדם לייק אז הוא אומר "רגע אוקי למה הם עשו לי לייק כי הם חושבים ככה וככה, אוקי מאמין לזה נשמע מגניב בוא נאמין לזה, אם אני מאמין לזה אני חושב את זה אם אני חושב את זה זה עושה לי טוב, מעלה אתה הערך". נגיד לדוגמה מישהו עושים לו מלא לייקים אז הוא חושב אם הם עושים לייק כנראה שהם חושבים שמה שכתבתי זה נכון אז אני מאמין לזה שזה נכון.

עכשיו אם הוא היה בטוח שמה שהוא כתב זה לא נכון או שהוא היה בטוח שמה שהוא כתב זה כן נכון ממילא הוא לא היה יכול לקבל תועלת או נזק אם עושים לה לייק או דיסלייק לצורך העניין. אם בן אדם בטוח במשהו אז אם כל העולם יגיד לו שונה או יגיד לו אותו דבר זה לא מעלה ולא מוריד, אם בן אדם בטוח במשהו כל העולם יגיד לו אתה צודק כאילו "אני יודע את זה מה זה אומר זה לא אומר כלום לא היה לי ספק שאני צודק או טועה לכן זה לא הוסיף לי כלום".

או אם בן אדם בטוח במשהו וכל העולם אומרים לו הפוך אבל הוא בטוח בזה שזה ככה מה זה משנה מה העולם אומרים, הבעיה שאנשים אומרים משהו ובן אדם פתוח אליהם במקום לשאול את עצמו מה האמת הוא שואל את עצמו "אוקי מה נראה לי מה נדמה לי או מה אני רוצה לחשוב" אז בעצם הוא מעלה את התמונה כדי שיעשו לו לייק כי אז הוא מאמין למה שאמרו עליו וכשהוא מאמין למה שאמרו עליו אז ממילא זה לפעמים יוצא לו לטובה כשהוא מאמין שחושבים עליו דברים טובים ולפעמים זה יוצא לו לרעה כשהוא חושב שאומרים עליו דברים רעים זה הכל.

אבל ההתניה במוח היא אמונה "אם אומרים עלי כנראה שזה נכון" האמונה הזאת האמונה היא מדביקה את מה שחושבים עליך למה שאתה חושב על עצמך ואחרי שאתה כבר חושב את זה על עצמך ממילא זה עושה לך טוב עושה לך רע וכו'. הבנו את הסיפור?
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לייקים בפייסבוק, תגובות חיוביות, דיסלייק, אהבה עצמית, ערך עצמי, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, מה חושבים עליך? העלאת תמונות לפייסבוק, תגובות בפייסבוק, הערכה עצמית, להאמין בעצמך
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
ביטחון עצמי ושקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להאמין בעצמי?, ביטחון עצמי, אהבה עצמית, להיות בטוח בעצמך, להעריך את עצמך, לאהוב את עצמך, הערכה עצמית, דימוי עצמי, איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? כעס ועצבים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם אכזבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להשיג איזון נפשי? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית ועוד...

אהבה הצלחה וחיים טובים בלי פחד - הספר על: להעריך את עצמך, איך להאמין בעצמי?, איך לעשות יותר כסף? איך לשפר את הזיכרון? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לקבל החלטות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך ליצור אהבה? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להיגמל מהימורים? איך לשנות תכונות אופי? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לחנך ילדים? איך להצליח בראיון עבודה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לנהל את הזמן? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפרש חלומות? איך להתמודד עם גירושין? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בזוגיות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להאמין בעצמך ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: דימוי עצמי, איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מי ברא את אלוהים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? איך להיות מאושר? האם לדומם יש תודעה? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? האם יש משמעות לחיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש או אין אלוהים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? בשביל מה לחיות? למה לא להתאבד? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע וסבל בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה יש רע בעולם? האם באמת הכל לטובה? האם המציאות היא טובה או רעה? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
אימון אישי לביטחון עצמי סובל משנאה עצמית להתמודד עם חרדה חברתית להשיג ביטחון עצמי דימוי עצמי גבוה מידי חוסר ביטחון עצמי לדבר לפני אנשים לטפל בחוסר אמונה עצמית לשדר שאתה בטוח בעצמך אהבה עצמית פנימית טעויות באהבה עצמית לטפל בחוסר ביטחון עצמי הגדרות של אהבה עצמית למרות שאני מבין שאני רוצה לאהוב את עצמי אמונה עצמית חרדה חברתית זה הגיוני איך לגרום למישהו לאהוב את עצמו? ביטחון עצמי של מטפל ביטחון עצמי משתנה איום בחרדה חברתית אהבה עצמית עושה לך רע למה לא כדאי לאהוב את עצמך? רוצה ביטחון עצמי לבנות ביטחון עצמי אצל ילד קבלה עצמית בלי תנאים אמונה עצמית וביטחון עצמי ביטחון עצמי אהבה עצמית על תנאי איך לאהוב את עצמך? אהבה עצמית משפיעה על האמונה שאוהבים אותך איך למכור בלי ביטחון עצמי? הגברת ביטחון עצמי לשפר דימוי עצמי נמוך איך לא להאמין בעצמי? מה זה לאהוב את עצמי? לטפל בביטחון עצמי מופרז חוסר ביטחון עצמי לא הגיוני ביטחון עצמי שגוי סוגים של ביטחון עצמי שנאה עצמית ואחריות אישית ביטחון עצמי לדבר לפני אנשים להיות בטוח בעצמך אמונה עצמית רעה ביטחון עצמי אצל ילד למה לא להאמין בעצמך? למה אני לא בטוח בעצמי? דימוי עצמי שלילי ביטחון עצמי שקרי ומזוייף לחיות בלי שום חרדה חברתית איך לאהוב את עצמי כמו שאני? איך להאמין בעצמי? ביטחון עצמי חזק ביטחון עצמי באלוהים לבנות ביטחון עצמי להתמודד עם דימוי עצמי אהבה עצמית בלי תנאים לשנוא את עצמך יעשה לך טוב איך לשפר ביטחון עצמי? אהבה עצמית שקרית לאהוב את עצמי בלי שיאהבו אותי ביטחון עצמי בראיון עבודה להתמודד עם חרדה חברתית קשה רע להיות בטוח בעצמך למה לאהוב את עצמי בלי תנאים? לאהוב את עצמך דרך הסביבה ביטחון עצמי אצל ילדים האם אפשר תמיד לאהוב את עצמי? לבנות ביטחון עצמי לילדים מי שלא מאמין בעצמו? יותר ביטחון עצמי בראיון עבודה בחורה עם חרדה חברתית חוסר אהבה עצמית למה לא להיות בטוח בעצמך? החזרת ביטחון עצמי ביטחון עצמי בעבודה איך לבנות ביטחון עצמי? אין לי ביטחון עצמי אהבה עצמית בזוגיות מה זה ביטחון עצמי מופרז? דימוי עצמי ופחד גישה שנאה עצמית ולקיחת אחריות אמונה עצמית שקרית חרדה חברתית זה גם טוב חיזוק ביטחון עצמי בזוגיות טעויות של ביטחון עצמי מה הכוח של אמונה עצמית? ביטחון עצמי מול בחורה להיות חסר ביטחון עצמי ביטחון עצמי יציב לבטל חרדה חברתית לחלוטין מספיק ביטחון עצמי מה רע באהבה עצמית? טיפול בפחד במה אהבה עצמית ללא תנאים חוסר אמונה עצמית שנאה עצמית בזוגיות חוסר ביטחון עצמי מול בחורות למה לא טוב להעריך את עצמך? להאמין בעצמי אחרי כישלון לאהוב את עצמך בלי סיבה לגרום לאנשים לאהוב את עצמם עוד נושאים ...
האתר Self-Confidence.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ביטחון עצמי, הערכה עצמית, דימוי עצמי בתחום איך להאמין בעצמי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Self-Confidence.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.4844 שניות - עכשיו 24_03_2026 השעה 13:48:52 - wesi11